Xhavit bicajKeywords: xhavit bicaj
Description: Xhavit Bicaj ka dhënë dorëheqje nga posti i anëtarit të Komisionit të Panelit për zgjedhje të drejtorëve të Klinikave të Qendrës Klinike

Xhavit Bicaj ka dhënë dorëheqje nga posti i anëtarit të Komisionit të Panelit për zgjedhje të drejtorëve të Klinikave të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK).

Dorëheqja e tij ka ardhur pas raportimit të sotëm gazetës Tribuna për manipulimet të cilat i ka bërë Bicaj në dërgimin e provimit me përgjigje të sakta, disa kandidatëve të konkursit.

Sipas drejtorit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), Curr Gjocaj, QKUK, në orët e pasdites pritet të dal me një qëndrim zyrtar, lidhur me këtë çështje.

Bëhet e ditur se pritet anulimi i konkursit si dhe hapa të tjerë pas këtij skandali që zbuloi gazeta Tribuna.


Photogallery Xhavit bicaj:


Flet ish-shefi i Shtabit t Prgjithshm t Ministris s ...


Flet ish-shefi i Shtabit t Prgjithshm t Ministris s ...


Press TV Doc


Dosja Jusuf Grvalla: Oktober 2011


Kol Dilaver Goxhaj: Luftn n Kosov, t tjer e bn, t tjer ...


CT of thorax without i.v. contrast Axial plane. - Scientific ...


CT of thorax without i.v. contrast Axial plane. - Scientific ...


CT of thorax without i.v. contrast Axial plane. - Scientific ...


CT of thorax without i.v. contrast Axial plane. - Scientific ...


CT of thorax with i.v. contrast. Coronal plane. - Scientific ...


CT of thorax with i.v. contrast. Coronal plane. - Scientific ...


CT of thorax with i.v. contrast. Coronal plane. - Scientific ...


Info Archives - Page 382 of 502 - GazetaOra.com


Bicaj: Jakup Krasniqi, Kadri Veseli, Bislim Zyrapi kan vizituar ...


Sali Onuzi: Beteja e Lums e vitit 1912, ku serbt lan 1000 t ...


Albania -News - Albanien | - Part 59


Congressional Record: Proceedings and Debates of the 106th ...


Zemra Shqiptare - Personalitete


VOAL - Online Zri i Shqiptarve - U MBAJTN TAKIMET TRADICIONALE ...