Jaguar DHE

For copyright infringement and removal of materials - miroslakkloze@yandex.ru
Loading...


Keywords: Jaguar DHE
Description: Ish kryeministri Sali Berisha tha sot në Parlament se Edi Rama nuk është mjaftuar me tenderin për të marrë 44 makina Jaguar për qeverinë dhe kryeministrinë. Sipas tij Rama do të marrë edhe 3

Ish kryeministri Sali Berisha tha sot në Parlament se Edi Rama nuk është mjaftuar me tenderin për të marrë 44 makina Jaguar për qeverinë dhe kryeministrinë.

Sipas tij Rama do të marrë edhe 3 makina të tjera të blinduara dhe qiraja për to është 1.2 milion euro në vit.

“Atë Benz të blinduar, që kushtonte 600 mijë euro, e transferoi për vete. Tani ka porositur tre Benz-a të tjerë të blinduar. Ky është një akt i shëmtuar. Unë jam këtu dhe e them që të porositet edhe një se duhet për delegacionet. Por të blesh tre, do të thotë të jesh makut. Nuk e kam parë me sy njëherë atë Benz të blinduar, por duhet ajo mainë, jo për Edi Ramën, të mbajë atë që kam trashëguar unë nga paraardhësi im. Të ketë tre makina për të shijuar Edi Rama sa herë të teket, ky është mëkat. 1 milionë e dyqind mijë euro në vit është qiraja për këto tre makina”, u shpreh Berisha.

Duke iu rikthyer ngjarjes së të hënës kur kryeministri Rama u qëllua me vezë, berisha tha se “asnjëherë nuk është gjuajtur një kryeministër me vezë. Vetëm ky dhe Adil Carcani janë gjuajtur. Gjthashtu rojet e Edi Ramës kanë përshtyrë studentët. Ai që ka pështyrë duhet të shkojë në Prokurori dhe të mbahen qëndrimet ligjore më të rrepta ndaj tij. Policia, badigardët kanë detyrë mbrojtjen e personalitetit, por slejohen kurrë të përdorin pështymën”.Photogallery Jaguar DHE:Jaguar XJS HE. MotoBurg
Jaguar S-Type 2.5 V6 SE 4dr Auto Automatic Saloon (2005) - Jaguar ...
Photographs Jaguar DHE - auto5.borziiJaguar E-Type V12. MotoBurg
chevrolet-corvette-stingray- ...
FOTOT/ Momentet kur nje jaguar masakron nje aligator | Gazeta Tema2008 Jaguar X-TYPE SE : ?9000 from Trusted Dealers
2008 Jaguar X-TYPE SE : ?9000 from Trusted Dealers
Jaguar Mk III. MotoBurg2008 Jaguar X-TYPE SE : ?9000 from Trusted Dealers
2008 Jaguar X-TYPE SE : ?9000 from Trusted Dealers
2008 Jaguar X-TYPE SE : ?9000 from Trusted Dealers2008 Jaguar X-TYPE SE : ?9000 from Trusted Dealers
2008 Jaguar X-TYPE SE : ?9000 from Trusted Dealers
2008 Jaguar X-TYPE SE : ?9000 from Trusted Dealers2008 Jaguar X-TYPE SE : ?9000 from Trusted Dealers
2008 Jaguar X-TYPE SE : ?9000 from Trusted Dealers
2008 Jaguar X-TYPE SE : ?9000 from Trusted Dealers